Energieffektiva hus

Ett energibesparande ramhus är en innovativ lösning som gör att du snabbt kan bygga ett hus som är miljövänligt och samtidigt billigt att använda. Att välja ett energieffektivt hus är en bra investering som snabbt kommer att reducera kostnaderna för att bygga fastigheten. Erfarenheten vi har fått under 20 år med design och konstruktion visar definitivt många fördelar av energieffektiva hus.

Varför är det värt det? Fördelar av energieffektiva husInvesteringen återbetals efter några år, och tack vare användningen av förnybara energikällor upplever vi ingen höjning av priserna på el eller varmt vatten.

Ett ramhus byggs väldigt snabbt. Det slutliga projektet kan vara klart för användning efter ett kvarter. Du måste vänta minst ett år på ett tegelhus.

Ett ramhus ger stor termisk komfort oavsett väderförhållanden. Rummen värms upp snabbare och energi slipper inte ut genom läckande fönster.

De teknologier som används, inklusive torkning av trä och byggnadsisolering med icke-brandfarliga material, minimerar risken för brand.